RETALLADES SANITAT

La CONFAVC critica la nova taxa farmacèutica del Govern perquè afecta al veïnat més desprotegit i s’allunya d’una fiscalitat redistributiva

Comunicat CONFAVC, dimecres 21 de desembre de 2011

La Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC) vol expressar el més rotund rebuig de la implantació del “tiquet moderador de la despesa farmacèutica”, una nova modalitat recaptatòria anunciada ahir pel conseller d’Economia, Andreu Mas Colell, en el marc de la presentació dels pressupostos de la Generalitat pel 2012.

L’entitat veïnal critica aquesta mesura que se suma a la cascada de polítiques públiques que estan precaritzant dia rere dia, els serveis sanitaris públics.Un clar atac que el Govern de CiU està fent als pilars de l’Estat del Benestar, evidenciat més que mai en aquests pressupostos del 2012 en els quals les partides de sanitat i educació representen més del 79% de la rebaixa pressupostària respecte l’any passat. (llegir comunicat pdf)

XIII Concurs Literari Grup Dones FAVB


Els comuniquem que el passat 30 de novembre, a les 17:30 hores, va tenir lloc el lliurament de premis del XIII Concurs Literari organitzat pel Grup de Dones de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona, convocat amb el lema: ”Dona i bosc. Creació d’espais de cultura i mons possibles”. El Jurat, format pel Sr. Carles Sagués, el Sr. Paco Escudero i el Sr. Juan Moreno, van decidir amb els seus vots que les guanyadores de la modalitat de poesia fossin: 1er premi de poesia: Poema “Tardor al bosc”, de la Mª Carmen Gallo Barceló 2on premi de poesia: Poema “El roure”, de la Celia Pérez 3er premi de poesia: Poema “Hoja”, de la Paula del Río Mateos En la categoria de narrativa, el Jurat va atorgar els següents premis: 1er premi de narrativa: Relat “El espíritu de la Dama Verde”, de la Marta Garcia Pons 2on premi de narrativa: Relat “Espais de futur”, de la Mari Carmen Lozano Pareja 3er premi de narrativa: Relat “Antepasados”, de la Montse Moreno Sánchez Aquest any el Jurat ha decidit, excepcionalment, atorgat un àccessit de narrativa al relat “El bosc i jo”, de la Mª Carmen Gallo Barceló. Felicitem a les premiades i a totes les participants per la seva creativitat i el seu compromís en millorar aquest Concurs Literari amb els seus treballs literaris.